Despre noi!

Platforma Editoriala Romana SCIPIO a fost dezvoltata in cadrul proiectul strategic „Doctoratul in Scoli de Excelenta – Evaluarea calitatii cercetarii din universitati si cresterea vizibilitatii prin publicare stiintifica", proiect derulat de catre Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior - Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii și Inovarii, CNCSIS –UEFISCDI si finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Aceasta platformaeste un sistem informatic destinat publicatiilor stiintifice romanesti care automatizeaza procesul editorial si propune spre adoptare standardele internationale din domeniu.

Suntem la inceput dar, prin includerea pe platforma SCIPIO a revistelor recunoscute CNCSIS din categoriile A, B, B+, vom dezvolta o baza complexa de date a productiei stiintifice din Romania.

Va vom oferi suport pe parcursul intregului flux editorial, incepand de la receptia manuscrisului, pana la pregatirea si obtinerea formei finale pentru tipar sau publicare online.