Politică editorială Politică editorială

 

Revista Calitatea - acces la succes este editata de Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC), cu scopul promovarii culturii calitatii in Romania si in Republica Moldova.

Proiectata ca o revista de managementul calitatii, ea s-a adresat de la inceput (anul aparitiei – 2000) top managementului, in vederea sensibilizarii mediului managerial pentru implementarea si certificarea sistemului de management al calitatii.

Ca urmare a evolutiei rapide a domeniului, a largirii gamei de standarde, dar si a solicitarii clientilor, revista si-a extins tematica, incepand cu anul 2005, devenind o revista de sisteme de management. Ca urmare, sunt abordate, chiar sub forma de rubrici, toate sistemele de management pentru care exista standarde internationale de implementare si certificare:

  • managementul calitatii
  • managementul mediului
  • managementul energiei
  • managementul sigurantei alimentului
  • managementul sanatatii si securitatii ocupationale
  • managementul securitatii informatiilor
  • responsabilitate sociala

In acelasi timp, adresabilitatea a capatat noi valente. Desi publicul tinta este tot managementul la varf, revista se adreseaza deopotriva companiilor care doresc sa-si implementeze un sistem al calitatii, celor care doresc sa mentina si sa imbunatateasca sistemul implementat, dar si celor care doresc sa creasca performanta intreprinderii, cu orientare spre calitate, spre cresterea satisfactiei clientilor, urmand drumul catre managementul calitatii totale, catre excelenta in afaceri, catre premii ale calitatii.

Calitatea-acces la succes este singura revista romaneasca de sisteme de management care abordeaza in mod sinergic toate sistemele de management, devenind una dintre cele mai bine cotate reviste nationale in acest domeniu.