Rezumat Rezumat

COLUMNA este o publicație anuală a Asociației cultural-științifice „Dimitrie Ghika-Comănești și supliment al revistei "STUDII ȘI COMUNICARI/DIS a Diviziei de Istoria Științei (DIS) a Comitetului Român de Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii (CRIFST) al Academiei Române, care a apărut în anul 2012 sub coordonarea Academicianului Gleb Drăgan.

Publicația are rolul de a transmite comunității științifice naționale și internaționale, studiile și cercetările efectuate de membrii Diviziei de Istoria Științei/CRIFST, ai filialelor CRIFST din teritoriu și ai Asociației cultural-științifice „Dimitrie Ghika - Comănești", prezentate în cadrul Simpozionului științific național „Dimitrie Ghika - Comănești - IN MEMORIAM".

Tematica revistei: istoria și filosofia științei și tehnicii.

Ca structură, în cadrul sumarului, redactat atât în limba română, cât și în limba engleză, se regăsesc rubrici de genul: „Simpozionul Dimitrie Ghika-Comănești - IN MEMORIAM", „Studii și comunicări", „Didactica", „Varia", „Semnal editorial. Recenzii" etc.  

Materialele, redactate în limba română, cu un scurt rezumat într-o limbă de circulație internațională, sunt acceptate numai în format electronic și sunt verificate de cel puțin doi referenți. Ilustrația este transmisă separat, cu semnalarea locului de inserare în text. După obținerea avizului pentru publicare, materialele se transmit autorilor pentru a da BUN DE TIPAR.

Sumarul ultimului număr Sumarul ultimului număr

Nu există rezultate.

Nu au fost găsite articole

Caută Caută

Toate câmpurileAutorTitluNumăr  
  Volum  
  Pagină
 
Toate câmpurile prea lungi
Câmpul autor este prea lung  
Titlul introdus este prea lung  
Câmpul volum este prea lung  
Câmpul volum este greşit  
Câmpul numărului este prea lung  
Câmpul număr este completat greşit  
Câmpul pagină este prea lung  
Câmpul pagină este greşit  

Contact Contact

Adresă redacție: Calea Victoriei, nr. 125, camera 25, sectorul 1 Bucureşti, cod 010071 

Email redacție: valentinmarin2005@yahoo.com

Website revistă: http://www.columna.crifst.ro/

Articole publicate în regim Online First Articole publicate în regim Online First

Nu există rezultate.

Nu au fost găsite articole