Rezumat Rezumat

      Peuce este o publicatie anuala, cu un ritm de aparitie constant. Primul numar al revistei a fost editat in anul 1971 de Muzeul Delta Dunarii Tulcea, devenit ulterior (1993) Institutul de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea. Incepand din anul 2003 se editeaza seria noua, dedicata exclusiv studiilor de arheologie, istorie si numismatica.
      ICEM Tulcea doreste sa promoveze prin revista Peuce cercetarile realizate in zona de nord a Dobrogei, dar si cele mai importante contributii in planul arheologiei romanesti si europene. Autorii care au publicat in Peuce sunt experti si specialisti recunoscuti atat in tara, cat si in strainatate prin contributiile majore in domeniile Arheologiei si Istoriei. In paginile revistei se regasesc studii ale unor membri marcanti ai Academiei Romane, ai institutelor de cercetare ori universitatilor din Romania si strainatate.
      Se poate spune ca revista Peuce ocupa un prestigios loc in comunitatea stiintifica nationala si internationala, prin profesionalismul autorilor si valoarea articolelor si studiilor publicate, fiind un reper in cercetarea stiintifica a spatiului sud-est european.

Sumarul ultimului număr Sumarul ultimului număr

Nu există rezultate.

Nu au fost găsite articole

Caută Caută

Toate câmpurileAutorTitluNumăr  
  Volum  
  Pagină
 
Toate câmpurile prea lungi
Câmpul autor este prea lung  
Titlul introdus este prea lung  
Câmpul volum este prea lung  
Câmpul volum este greşit  
Câmpul numărului este prea lung  
Câmpul număr este completat greşit  
Câmpul pagină este prea lung  
Câmpul pagină este greşit  

Despre Despre

Statistici si date ...

Articole publicate în regim Online First Articole publicate în regim Online First

Nu există rezultate.

Nu au fost găsite articole