Contact Contact

 

Adresa:
Universitatii nr. 9
Suceava
Romania
720225
E-mail:

revistadeturism@yahoo.com

www.revistadeturism.roAceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Telefon fix: + 40 230 522978 int.297
Fax: + 40 230 520263

Caută Caută

Toate câmpurileAutorTitluNumăr  
  Volum  
Pagină  
   
Toate câmpurile prea lungi
Câmpul autor este prea lung  
Titlul introdus este prea lung  
Câmpul volum este prea lung  
Câmpul volum este greşit  
Câmpul numărului este prea lung  
Câmpul număr este completat greşit  
Câmpul pagină este prea lung  
Câmpul pagină este greşit  

Journal Browser Journal Browser

Nu există rezultate.

Nu au fost găsite articole

Rezumat Rezumat

Publicatie bianuala de studii si cercetari in turism  a  Catedrei de  Economie si Turism  din cadrul Facultatii de Stiinte Economice si Administratie Publica - Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava.

Revistă cotată CNCSIS (Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior) in categoria B+ . Cod CNCSIS: 447

coperta_v7.gif
ISSN 1844 – 2994
Editie tiparita si online

Necesitatea aparitiei unei reviste cu profil turistic in spatiul publicistic sucevean si romanesc este evidenta daca avem in vedere, pe langa notorietatea zonei turistice Bucovina, existenta unei scoli superioare cu o traditie consolidata in cadrul Universitatii "Stefan cel Mare" Suceava.

Revista de turism este conceputa si editata de catre membrii Catedrei de Economie si Turism din cadrul Facultatii de Stiinte Economice si Administratie Publica - Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava.

Revista de turism se doreste a fi un instrument analitic de prezentare atat a realitatilor din practica aferenta sectorului turistic cat si a teoriei regasite in literatura de specialitate din acest domeniu.

Ne propunem prezentarea problematicii turismului din perspectiva interdisciplinara prin prezentarea de lucrari de calitate stiintifica si publicistica ce prezenta teorii, modele si cercetari, cât si analize asupra unor fenomene de interes din sfera turismului, într-o perspectiva nationala, europeana si internationala.

 
Vom aborda si vom supune discutiei aspecte de interes atat pentru cei ce urmaresc din perspectiva observarii si analizei stiintifice evenimentele din sfera turismului cat si pentru intreprinzatorii din sectorul turistic.