Rezumat Rezumat

PRO LIGNO este singura revista stiintifica in domeniul ingineriei lemnului din Romania. Ea se constituie ca un vector de diseminare a rezultatelor celor mai noi cercetari in domeniu in randul specialistilor din productie, cercetare si invatamantul de profil atat din tara, cat si din strainatate.

Scopul principal al acestei publicatii este transferul de informatie între sectoarele de cercetare si productie din industria de exploatare si prelucrare a lemnului.

Lansata în septembrie 2005, cu ocazia BIFE – Bucuresti 2005, revista apare trimestrial, în lunile martie, iunie, septembrie si decembrie ale fiecarui an.

Colegiul de redactie este format din cadre didactice ale Facultatii de Ingineria Lemnului din Brasov.

Toate articolele stiintifice sunt recenzate prin procedura de peer-review de specialisti cu experienta in domeniu, atat din tara cat si din strainatate.

Toate articolele sunt redactate full-text bilingv (romana-engleza), pentru a înlesni promovarea cercetarii romanesti peste hotare si, totodata, pentru a largi accesul publicului romanesc de specialitate la rezultatele cercetarilor publicate de autori straini.

In afara articolelor stiintifice, PRO LIGNO publica, de asemenea, relatari de la evenimente, noutati editoriale, rezumatele unor teze de doctorat in domeniul ingineriei lemnului. Pentru detalii va invitam sa accesati si site-ul revistei: www.proligno.ro

Caută Caută

Toate câmpurileAutorTitluNumăr  
  Volum  
  Pagină
 
Toate câmpurile prea lungi
Câmpul autor este prea lung  
Titlul introdus este prea lung  
Câmpul volum este prea lung  
Câmpul volum este greşit  
Câmpul numărului este prea lung  
Câmpul număr este completat greşit  
Câmpul pagină este prea lung  
Câmpul pagină este greşit  

Despre Despre

PRO LIGNO este cotata in prezent revista CNCSIS B+, cod 746 si este indexata de BDI EBSCO Academic Search Complete si DOAJ..

Contact Contact

Prof.dr.ing. Mihaela CAMPEAN, Editor

E-mail: campean@unitbv.ro

Articole publicate în regim Online First Articole publicate în regim Online First

Nu există rezultate.

Nu au fost găsite articole